Volné kapacity CNC Laser Centra

25 . 4 . 2016

V roce 2015 jsme pořídili nový CNC Laser a zvýšili jsme tak kvalitu a efektivnost naší práce. Stroj se vyznačuje úsporou nákladů ve výši až 30% a zrychlením řezací doby o 20%, což umožňuje levnější a konkurenceschopnější pálení plechů. Díky tomuto modernímu zpracování nabízíme volné kapacity tohoto stroje dalším firmám.

Kohut Václav, jednatel společnosti

Pro zkvalitnění nabízených produktů i služeb jsme pořídili v roce 2015 novou špičkovou technologii CNC Laser a zvýšili jsme tak kvalitu a efektivnost naší práce.

Zakoupili jsme nejmodernější technologii: fiber laser, který se vyznačuje úsporou nákladů ve výši až 30% oproti starším CO2 laserům a zrychlením řezací doby o 20%, což umožňuje levnější a konkurenceschopnější pálení plechů. Díky tomuto modernímu zpracování nabízíme volné kapacity tohoto stroje dalším firmám. Nabízíme maximální flexibilitu a zpracování zakázky do 24 hodin od odsouhlasení objednávky, ze standardních skladových materiálů a předání kompletní výkresové dokumentace.

V CNC Laser Centru používáme špičkovou německou technologii TruLaser 3030, který vyniká svou flexibilitou a spolehlivostí: hospodárně řeže konstrukční ocel kyslíkem ve všech tloušťkách. Zpracováváme materiály nejen z běžných ocelí, ale i z nerezu, hliníku nebo pozinku. Výpalky můžeme dále zpracovat.

Disponujeme - vlastní svařovací kapacitou (MIG, MAG, TIG, acetylen, obalovaná elektroda) - vlastním vozovým parkem - výhodnou dodávkou potřebného materiálu pro tvorbu výpalků.

Technické parametry:

Pracovní rozsah: osa X-3000 mm, osa Y-1500 mm, osa Z-115 mm,
Maximální tloušťka materiálu: černý plech 20 mm, nerez 12 mm, hliník 12 mm,
Maximální tloušťka materiálu: měď, mosaz 6 mm.

Své poptávky zasílejte na paleni@kohut.eu.

Kontaktní osoba: Igor Kohut, tel.: +420 777 740 519.

 



Polski English